Despre noi

Grupul CANPACK, unul dintre cei mai mari producători mondiali de doze din aluminiu, a acordat întotdeauna o atenție deosebită mediului și calității vieții din zonele în care își desfășoară activitatea. Societatea CANPACK RECYCLING a fost înființată pentru a asigura reciclarea dozelor din aluminiu comercializate, contribuind la economisirea energiei și reducerea impactului pe care îl activitățile umane asupra naturii.

Înființată în anul 2016, societatea noastră a preluat activitatea derulată anterior de Amep Pack SA. În cei peste 20 de ani de, am devenit cel mai important jucător din domeniul reciclării dozelor din aluminiu.

În prezent, avem patru puncte de lucru în Bacău, Cluj, Deva și Ilfov. Acestora li se adaugă rețeaua EcoCan, singura rețea din România care pune la dispoziția publicului aparate inteligente pentru reciclarea dozelor din aluminiu.

Facem eforturi pentru dezvoltarea unei culturi a reciclării, implicându-ne în educarea și informarea publicului și contribuind la creșterea cantităților de aluminiu recuperat.