Revista Ecologic – Strânge dozele de aluminiu şi vei fi răsplătit!

Revista Ecologic – Strânge dozele de aluminiu şi vei fi răsplătit!

Știai că?...

Dozele din aluminiu sunt cel mai reciclat ambalaj din lume, iar o doză reciclată ajunge înapoi pe raft în aproximativ 60 de zile. Reciclând o singură doză de aluminiu, salvăm energia consumată de un televizor timp de trei ore şi cea a unui bec de 100 W care poate sta aprins timp de 20 de ore.

În această vară, CANPACK RECYCLING, împreună cu Asociația Alucro, deținătorul licenței Every Can Counts în România, și Auchan România, au lansat campania „Și mama reciclează!“.

Campania își propune să ajute la conștientizarea importanței reciclării de către publicul larg și depășirea barierelor care îngreunează acest proces, prin amplasarea unor aparate speciale de colectare a dozelor din aluminiu în 20 de hipermarket-uri Auchan și alte locații cheie din întreaga țară.

Campania s-a derulat în perioada 30 iunie 2016 - 30 iunie 2017. Mecanismul acesteia a avutîn vedere răsplătirea consumatorilor care fac din reciclare o rutină, prin acordarea a peste 2.300 de premii pe parcursul anului. Premiile au fost oferite instant sau prin extrageri săptămânale și lunare....

Citeşte mai mult