CAN PACK RECYCLING

CAN PACK RECYCLING este o societate comerciala nou infiintata, parte din grupul Can Pack. Desi actuala societate este noua, avem o indelungata traditie in ceea ce priveste reciclarea dozelor din aluminiu, prin activitatea desfasurata inca din 2005 sub sigla Amep Pack SA.

Responsabilitatea Can Pack Grup si respectiv a Can Pack Romania a fost intotdeauna o componenta importanta a dezvoltarii noastre, de aceea, intotdeauna ne-am preocupat de mediul inconjurator si calitatea vietii pe care o oferim angajatilor nostri, fiind atenti la impactul pe care produsele noastre il au asupra mediului si reusind sa reducem impactul activitatii noastre asupra mediului la minim.

In prezent avem 4 puncte de lucru in Ilfov, Bacau, Cluj si Deva.

 • Can Pack, grupul din care facem parte este singurul producator de doze din aluminiu din Romania si unul dintre cei mai mari la nivel mondial. Constienti fiind de impactul pe care activitatea noastra ca si producator o are asupra mediului, s-a dezvoltat de-a lungul timpului societatea CAN PACK RECYCLING. Alaturi de Grupul CAN PACK, misiunea noastra este de a colecta si a recicla dozele introduse in consum, asigurand astfel trasabilitatea pe piata romaneasca.

 • Alaturi de grupul CAN PACK, misiunea noastra este de a colecta si a recicla dozele introduse in consum, asigurand astfel trasabilitatea pe piata romaneasca. Cu pasi mici, ne-am inceput inceput activitatea la Tecuci, iar pe masura ce ne-am dezvoltat s-au deschis alte puncte de lucru, in prezent avand deschise puncte de lucru in Ilfov, Bacau, Cluj si Deva. Avem in plan ca in cel mai scurt timp sa deschidem inca un punct de colectare.

 • Ne straduim sa cream o cultura a reciclarii, sa educam piata, sa venim in sprijinul furnizorilor nostri si sa incercam totodata sa atingem obiectivul impus Romaniei de legislatia europeana.

 • Vrem sa colectam dozele uzate de aluminiu si sa le trimitem la combinatele de aluminiu din strainătate pentru a fi reciclate. Vom infiinta o noua companie, care se va numi Can Pack Recycling
can-pack-romania-logo

 

 • LOGO_WEB

  CAN PACK RECYCLING este o societate comerciala nou infiintata, parte din Grupul Can Pack.
  Desi actuala societate este noua, avem o indelungata traditie in ceea ce priveste reciclarea dozelor din aluminiu, prin activitatea desfasurata inca din 2005 sub sigla Amep Pack SA.

 • Date de contact

  email: facturare@cprecycling.ro
  Telefon / Fax 021.780.50.25

  Sediul Central: Bucuresti, Sos. Berceni, nr.96, Bl. B, Et.19, Ap.1903, Sector 4

 • Harta RVM

 • Contact rapid

  Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.